„Din Gilău până încoace au făcut raliu”. Doi tineri inconștienți au transformat DN1 în circuit de Formula 1. Cursa lor nebună s-a încheiat cu un accident înfiorător

0
524

O cursă nebună, în miez de noapte, s-a încheiat brutal pentru doi tineri teribilişti din Cluj. Şoferii inconştienţi au făcut slalom printre maşinile aflate pe Drumul Naţional 1, până când unul dintre ei a intrat în plin într-un alt autoturism care circula regulamentar. Nici cel de-al doilea n-a reuşit să evite impactul. Imaginile dezastrului sunt elocvente: cele trei maşini sunt făcute zob, bucăţi din ele, inclusiv motorul uneia dintre ele, au fost aruncate la zeci de metri, pe şosea. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Miezul nopţii, DN1, segmentul dintre Gilău şi Floreşti. Doi tineri inconştienţi au crezut că şoseaua e a lor şi că pot face slalom printre maşini ca pe un circuit de Formula 1. Inevitabilul s-a produs: unul dintre şoferii teribilişti n-a mai putut evita impactul cu un autoturism care voia să vireze la stânga.

Ăştia făceau raliu din Gilău până încoace. Din Gilău până încoace au făcut raliu. 

Cine?

Ăştia doi. Eu n-am făcut nimic.

Accident pe DN1, între Gilău şi Floreşti Jumătate dintr-o mașină a fost pulverizată

Impactul a fost devastator. Jumătate din maşina şoferului vitezoman a fost pur şi simplu pulverizată, iar bucăţi din ea s-au împrăştiat pe o rază de mai bine de 30 de metri. La doar câteva secunde după impact, cel de-al doilea tânăr teribilist intră şi el în plin, în primii doi, pentru că nu poate controla autoturismul care rula cu o viteză ameţitoare. 

În urma impactului, şoferul a rămas încarcerat, iar pasagerul din dreapta n-a putut coborî minute bune din autoturism, fiind în stare de şoc.

E cineva în maşină?

Da, în două maşini sunt victime. 

Șoferii vitezomani, lăsați fără permise

Unul dintre șoferii depăşiţi de cei doi vitezomani a oprit să vadă ce s-a întâmplat şi a filmat totul.

Băi, din Gilău aţi venit aşa, făcând raliu. M-aţi depăşit în dreapta – stânga. Unul în dreapta, celălalt în stânga m-aţi depăşit, măi! 

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal, iar în urma anchetei se vor stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Cei doi şoferi vor rămâne fără permise de conducere.

Sursa info și foto: ObservatorNews.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.