Accident grav în Cuzdrioara. Impact între un TIR și un microbuz/ O tânără și un bebeluș, transportați la spital

0
639

Cel puțin două persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc, în urmă cu scurt timp, în localitatea clujeană Cuzdrioara, pe DN17.

„Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 9.40, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit un autocamion și o autoutilitară avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.
Au fost consultați un copil de câteva luni și mama acestuia, de către salvatori la fața locului, fiind transportați la spital pentru investigații de specialitate. La evaluarea primară aceștia prezentau afecțiuni ușoare”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Pompierii au asigurat măsuri de siguranță la locul accidentului, au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au sprijinit personalul responsabil pentru eliberarea drumului în vederea reluării traficului rutier.

Conform informațiilor IPJ Cluj, un conducător în vârstă de 22 de ani, din orașul Șimleul Silvaniei, județul Sălaj, care se deplasa pe DN 17 din direcția Bistrița spre Dej la volanul unui autovehicul care tracta o remorcă, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 40 de ani, din municipiul Brașov.

În urma impactului, o femeie de 21 de ani, alături de un copil de 4 luni, pasageri în autovehiculul condus de tânărul de 22 de ani, au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Accidentul, în care au fost implicate un autotren și un autoturism, a avut loc în jurul orei 10.00, pe DN 17 Dej – Beclean, pe raza localității Cuzdrioara. Conform unui comunicat al poliției, în urma impactului două persoane au suferit leziuni. „Traficul se desfășoară dirijat, alternativ, pentru aproximativ 40 minute”, precizează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Sursa text: Ziua de Cluj.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.