Un jandarm clujean a salvat o tânără care încasa pumni de la iubit pe o stradă din Dej (ACTUALIZARE)

0
425

Aflat în timpul liber, sergentul major Darius Biriș, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, a salvat o tânără care era bătută în plină stradă.

S-a întâmplat sâmbătă seara, în jurul orei 18.00, , în zona Pieței Bobâlna din Dej.

Jandarmul clujean a observat cum omul a trecut la agresiune fizică și a început să o strângă pe tânără de gât.

Apoi agresorul a lovit-o cu pumnul în față, moment în care fata a căzut inconștientă pe trotuar.

Agresorul era cunoscut cu antecedente

Militarul a coborât din maşina în care se afla cu prietenul său pentru a aplana conflictul. Deşi jandarmul şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să îl lovească. Apoi a vrut să fugă, dar fără prea mult succes, pentru că a fost prins rapid și imobilizat.

Jandarmul a sunat la 112 și a cerut sprijinul unui echipaj de poliție. La sosirea poliţiştilor, bărbatul violent a fost predat oamenilor legii. Omul era cunoscut cu antecedente.

Salvatorul de sâmbătă seara de la Dej este sergentul major Darius Biriș, transmit cei de la Jandarmeria Cluj.

ACTUALIZARE: Tânăra salvată de jandarm i-a mulţumit acestuia printr-un mesaj:

„Îți mulțumesc frumos pentru aseară!
Cu drag! Nu am făcut nimic ieșit din comun…acesta este mesajul pe care sergent major Darius Biriș l-a primit de la fata pe care în urmă cu o zi o salvase.

Ba da Darius, ai făcut ceva ce toți ar trebui să facem, indiferent de meserie și statut, ai dovedit că ești OM și atunci când cel de lângă tine are nevoie îi oferi sprijin.
Sergent major Darius Biriș are 23 de ani și lucrează în Jandarmeria Cluj de 1 an și 3 luni. În timpul liber, lui Darius îi place să joace fotbal alături de prietenii săi. Așa s-a întâmplat și ieri, când după terminarea unei partidei s-a dus cu prietenii în oraș să mănânce. Ajuns în zona Pieței Bobâlna din municipiul Dej, a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuție aprinsă cu o tânără. Darius, aflat pe celălalt trotuar a oprit mașina pentru că a observant că discuția dintre cei doi degenerase, iar tânăra cerea ajutor, în timp ce bărbatul o strângea violent de gât.
În acel moment, Darius a coborât din maşina în care se afla cu prietenul său pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a lovit-o cu pumnul în față pe tânăra, care a căzut inconștientă pe trotuar.
Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să îl lovească, încercând fără succes să fugă, iar după o cursă de câțiva metri, Darius l-a prins și l-a imobilizat.
Darius l-a pus la pământ pe agresor și a sunat la SNUAU 112 unde a cerut sprijinul unui echipaj de poliție.
În doar câteva minute, după sosirea poliţiştilor, jandarmul l-a predat pe bărbat, cunoscut se pare pentru antecedentele sale.
Felicitări Darius!”, se arată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

Sursa – Observator Antena1.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.