VIDEO: FLAGRANT – Un bărbat vindea cu 50 lei gramul de canabis

0
331

La data de 02.06.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Măsura a fost luată după ce, în seara de 01.06.2024, acesta a fost prins în flagrant pe raza municipiului Cluj-Napoca, în timp ce deținea asupra sa, în scopul comercializării, diferite cantități de canabis, rezină de canabis și mai multe timbre LSD.

Ulterior, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară fiind identificate și ridicate cantitățile de aproximativ 74 grame canabis, 51 grame rezină de canabis, 19 grame canabis în amestec cu tutun, un gram amfetamină și  5,5 grame substanță care conține ketamină, un grinder, precum și alte mijloace de probă.

De asemenea, probatoriul administrat în cauză a relevat și faptul că, în perioada decembrie 2023-iunie 2024, acesta a deținut și comercializat în mod repetat diferite cantități de canabis, cu suma de 50 lei pentru un gram.

Ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile de urmărire penală au fost realizate împreună cu polițiștii  Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj și jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj. 

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.