Trei motive pentru care trebuie să ajungi vara aceasta la Ștrandul Termal Tășnad

0
4756

Cu cât gradele din termometre cresc, cu atât crește și nerăbdarea tuturor de a se bucura de un concediu binemeritat, după o jumătate de an de muncă fără oprire. Soare, relaxare, zile la rând fără gătit, spălat și făcut curățenie sunt tot ceea ce sufletul are nevoie pentru a se simți cu adevărat în vacanță. Dar pentru ca toate acestea să fie cu adevărat o bucurie, e nevoie și de o destinație pe măsură.
Stațiunea Turistică Tășnad e locul ideal din nord vestul României unde să petreci câteva zile de răsfăț în această vară. Am făcut și un top al celor mai importante trei motive pentru care să alegi această destinație pentru concediul tău.

Accesibil tuturor – prețuri pentru toate buzunarele
Multă lume asociază concediul cu o cheltuială imens de mare, după toate prezentările din spațiul public cu privire la prețurile care au explodat pentru concedii în acest an. Creșterile de prețuri nu se aplică în aceeași măsură la Tășnad, o stațiunea care a rămas accesibilă tuturor categoriilor de persoane.
Aici găsiți cazare începând de la câțiva zeci de lei pe zi, la căsuțe de două persoane, iar dacă aveți puțin spirit liber, de aventură, puteți opta chiar pentru o cazare cu cortul în campingul ștrandului, acolo unde prețul pentru întreaga familie nu va depăși câțiva zeci de lei pe zi.
Prețul la intrarea la ștrand este unul mai mult decât decent la Tășnad, de doar 35 lei pentru adulți, sumă în care primiți o brățară de acces care vă asigură ieșirea și intrarea în ștrand, în aceeași zi, de câte ori doriți voi. Șezlongurile sunt gratuite, astfel că nu veți scoate bani în plus din buzunar pentru acest confort.

Modern, pentru toate vârstele
La Tășnad puteți veni cu toată familie, de la cei mici, la bunici, fiecare dintre ei având activițăți conform vârstei și intereselor lor. Dacă cei mai în vârstă se bucură de apa termală, cu efecte terapeutice, dar și de aquagim, gimnastică acvatică coordonată de o persoană specializată, cei mai tineri se pot bucura de relaxare într-un jacuzzi, de înot în piscina cu apă rece sau de activități sportive pe terenurile de sport ale ștrandului. De asemenea mai au varianta închirierii de biciclete pentru a descoperi zona sau varianta de a ieși la o partidă de pescuit pe barajele din jur.
Copiii sunt cei mai avantajați din punct de vedere al activițăților disponibile pentru ei. Aceștia au la dispoziție un bazin dedicat, dacă vorbim de cei mai mici, iar copiii mai mari au acces la bazinul cu tobogane, recent inaugurat, care face deliciul acestora, având unele dintre cele mai lungi sisteme de alunecare din această parte de țară. Tot la dispoziția celor mici stau și spațiile de joacă amenajate conform plăcerilor lor.

Soare și umbră, liniște și distracție
Așa cum afirmam și mai devreme, ștrandul este potrivit pentru toate vârstele și categoriile de persoane. Acesta este în așa fel gândit ca și amenajare încât să satisfacă atât dorința de liniște și relaxare a unor cât și pe cea de distracție a altora. Tocmai de aceea exista zone cu umbră pentru cei mai sensibili la soare, cât și zone unde se poate face plajă pe tot parcursul zilei. La fel cum există o zonă de liniște și relaxare, cu seșzlonguri și umbrele și o zonă pentru cei mai activi, care își doresc muzică, distracție și bună dispoziție, aceasta fiind dispusă în jurul agenților comerciali din partea de jos a ștrandului.

Stațiunea Turistică Tășnad e ceea ce ai nevoie pentru această vară, indiferent de ceea ce cauți atunci când pleci într-un concediu!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.