VIDEO: Canabis, ketamină și ciuperci halucinogene descoperite la o percheziție într-un imobil

1
1203

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Din actele de urmărire penală a reieșit faptul că aceasta ar fi deținut și depozitat în locuința sa, în scopul comercializării, diferite cantități de droguri de risc (canabis și ketamină) și mare risc (ciuperci halucinogene), acestea fiind descoperite și ridicate pe parcursul percheziției domiciliare efectuate la data de 15 martie 2024.

De asemenea, au fost  descoperiți și ridicați peste 11.000 de lei, un cântar de mare precizie, peste 25 de bancnote rulate, farfurii și tăvi cu urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Precizăm că, la data de 5 martie 2024, persoana a fost trimisă în judecată de către procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere, fără drept, în scopul propriului consum de droguri de risc și mare risc.

La data de 15 martie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei cercetate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, aceasta fiind admisă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comenteaza cu Facebook

1 COMENTARIU

  1. Este ingrijorator sa aflam ca exista persoane care se ocupa de traficul de droguri in mod organizat si continuu. Apreciez munca autoritatilor in depistarea si documentarea acestei activitati infractionale si ma bucur ca au fost luate masurile legale necesare pentru a combate astfel de fapte grave. Cetatenii trebuie sa fie informati si constienti de riscurile consumului de droguri si sa sprijine eforturile politistilor in a mentine ordinea si siguranta publica. Respect pentru efortul depus de catre Politia Romana si Jandarmerie in a proteja comunitatea si a aduce in fata justitiei pe cei care incalca legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.