Cunoscut medic găsit mort în râul Someș. Plecase la pescuit și nu s-a mai întors

0
3026

Un medic din județul Cluj a plecat la pescuit pe râul Someș și nu s-a mai întors acasă. Acesta a fost găsit mort după ce scafandrii l-au căutat zi şi noapte în apele reci ale râului.

Bebe Lumezeanu, doctorul radiolog în vârstă de 65 de ani, a plecat de acasă acum două zile la pescuit, în apropierea casei, pe Someşul Mic, dar nu s-a întors.

Soția lui a sunat la 112, după ce a pierdut urma bărbatului. Mai mulți pompieri, scafandri, jandarmi şi voluntari l-au căutat zi și noapte în apele rece ale râului.

”În jurul orei 19.30, (n.r. sâmbătă) Poliţia Municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că o persoană ar fi căzut în râul Someş în interiorul municipiului Gherla. La faţa locului au fost trimise echipaje de la ISU Cluj alături de poliţişti de la structura de Ordine Publică”, a declarat Andreea Vişan, IPJ Cluj.

Au găsit doar sculele de pescuit, însă nici urmă de bărbat.

”Căutările au început aseară şi au fost reluate în această dimineaţă. Misiunea este una dificilă din cauza curneţilor puternici şi a terenului accidentat”, a declarat Paul Olar, pdc ISU Cluj.

 Din păcate, astăzi, medicul a fost găsit fără viață, după două zile de căutări, notează Observatornews.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.