Sătul să stea în coloană, un şofer a depăşit coloana şi a plonjat cu maşina în Someş

0
3038

Graba şi neatenţia în trafic era să îl coste scump pe un bărbat din Cluj-Napoca. Şoferul a plonjat cu maşina direct în apele râului Someş, după ce a intrat într-o depăşire riscantă, chiar pe liniile de tramvai şi a pierdut controlul volanului. Din fericire, bărbatul a reuşit să iasă singur din autoturism, înainte ca acesta să se scufunde.

Grăbit şi neatent, şoferul a ajuns direct… în râul Someş. Accidentul s-a petrecut ieri la orele amiezii, în zona stadionului Cluj Arena, aproape de centrul oraşului. Sătul să stea în coloană, bărbatul a intrat în depăşire chiar pe şinele ude de tramvai. Într-o fracţiune de secundă, a pierdut controlul volanului şi a ajuns direct în apă. 

Pompierii de la Detaşamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit pe Splaiul Independenţei, în apropiere de Cluj Arena, unde un autoturism a plonjat în râul Someş.

„În interiorul autoturismului s-a aflat o singură persoană care a reuşit să iasă singură afară. Din primele date este vorba despre un bărbat, consultat de echipajul SAJ”, a transmis ISU Cluj.

Şofer: A alunecat… 40 am avut, n-am avut mai mult. 

A deschis singur portiera şi a înotat până la mal

Martori la cascadoria şoferului, ceilalţi participanţi la trafic au dat imediat alarma. Din fericire, până la sosirea medicilor, bărbatul a deschis singur portiera şi a înotat până la mal. 

Poliţist local: Era aici, au oprit doi tineri, i-au dat haina respectivă, era conştient. 

Nu este prima dată când în această zonă au loc astfel de accidente. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta a refuzat transportul la spital. 

Sursa: ObservatorNews.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.