VIDEO: Patru copii și doi adulți încarcerați după un impact teribil între un microbuz și un autoturism

0
3763

Un microbuz și un autoturism au fost implicate duminică într-un accident pe DN 1, în zona localității Brăișoru, județul Cluj. Două persoane au rămas încarcerate, iar patru copii sunt evaluați medical la fața locului, titrează jurnaliștii de la Observator. Cel mai mic dintre cei patru copii are doar șapte ani, au precizat cei de la ISU Cluj.

Un microbuz și un autoturism au fost implicate duminică într-un accident pe DN 1, în zona localității Brăișoru, județul Cluj. Șapte persoane au fost transportate la spital. Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 1, în zona localității Brăișoru, județul Cluj.

În accident au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane, cu 5 ocupanți. În momentul sosirii la locul accidentului, echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate și două persoane încarcerate.

”Pompierii au descarcerat şi extras din autoturismul şi microbuzul avariat doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 40, respectiv 20 de ani, care au fost preluaţi de către echipajele medicale şi transportaţi la spital. Conform primelor evaluări ambii sunt în stare stabilă”, a anunţat ISU Cluj.

O femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, şi patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni şi 11 ani, au fost consultaţi şi transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări toţi erau în stare stabilă.

„Totodată la locul accidentului a fost alocat și elicopterul SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Jibou”, a transmis ISU Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.