Clienți revoltați pentru că li se cere o „taxă de cuptor” când își cumpără prânzul de la o carmangerie. „De mâine pui taxă și pe furculiță?”

0
1842

Nefiind de ajuns că prețurile la alimente cresc din ce în ce mai mult, unii comercianți încep să introducă taxe absurde pentru clienți. Este cazul unei carmangerii din Cluj, care a impus o „taxă de cuptor” pentru preparatele gătite.

Un clujean s-a revoltat după ce, la o carmangerie de la care obișnuia adesea să-și cumpere prânzul, i-a fost cerută o „taxă de cuptor”. Mare i-a fost mirarea bărbatului când a ajuns acasă și a văzut pe bon că plătise cu șapte lei mai mult decât ar fi trebuit.

„De mâine pui taxă și pe furculiță și cuțit sau de șezut?”

„Azi am decis să cumpăr piept grill tot cu cartofi. Carnea 11 lei, cartofii 7, scăpasem iarăși sub 20 de lei. Preț final?! 27 de lei…”

„Zicea doamna: păi știți că de ieri s-a schimbat și s-a decis să fie taxă de cuptor…Taxa de cuptor de 8 lei! Moldovane, de mâine pui taxă și pe furculiță și cuțit sau de șezut?”

Explicația halucinantă a patronului carmangeriei

„Nesimțire! Taxe pentru proști… vor pierde jumătate din clienți, majoritatea taximetriștilor mănâncă acolo”, a relatat bărbatul pentru Știri de Cluj.

Explicația patronului carmangeriei a fost că a ales să introducă o „taxă de cuptor” de 8 lei pentru că „nu se poate prăji piept de pui lângă ceafă marinată”.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.