VIDEO – MERGEA LA MAGAZIN – O femeie a fost accidentată mortal pe o trecere pentru pietoni de pe DN1C

0
3349

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este întrerupt aproximativ 30 de minute pe DN 1C Cluj-Napoca – Dej, pe raza localității Răscruci, județul Cluj, pentru cercetarea împrejurărilor în care un pieton a fost accidentat mortal de un autoturism.

Conform informațiilor furnizate de un maramureșean prezent la fața locului șoferul autoturismului ar fi circulat cu viteză. Femeie s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător pentru a ajunge la magazinul alimentar situat vis-a-vis de locuința ei.

Șoferul autovehiculului SUV înmatriculat în județul Timiș a lovit-o în plin proiectându-o la peste 10 metri de trecerea pentru pietoni.

Medicii de la Ambulanță și SMURD au resuscitat-o mai bine de 30 de minute, din păcate nu au reușit să o salveze.

Ce spune POLIȚIA

La data de 31 decembrie a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs în localitatea Răscruci.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 54 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea autoturismul înspre municipiul Gherla, ar fi accidentat o femeie de 71 de ani, din comuna Bonțida, aflată în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni.

Au fost aplicate manevre de resuscitare de către echipajul medical, însă, din nefericire, s-a pronunțat decesul femeii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.