Cu cât se închiriază un apartament de 40 de mp. „Dacă ajungi pe marginea patului, dai cu capul în dulap”

0
426

Orașul Cluj-Napoca este cunoscut pentru costurile ridicate ale apartamentelor şi al garsonierelor. O noua situaţie a apărut pe Facebook zilele acesta când un agent imobiliar a postat pe un grup destinat închirierilor un apartament cu două camere situat în centrul Clujului, la 490 de euro, denumindu-l „un preţ de nimic”. Reacţiile oamenilor nu au ezitat să apară.

Postarea a fost publicată pe un grup public de închirieri de apartament şi garsoniere de pe Facebook. Agentul a postat anunţul cu descrierea: „Chirie in CENTRU la bani de NIMIC”. Apartamentul cu două camere este situat în centrul oraşului Cluj-Napoca, are 40 de mp, este situat pe două niveluri, însă a nemulţumit mulţi utilizatori care au văzut anunţul. Mulţi dintre aceştia nu şi-au justificat preţul uriaş. 

„Aştia îs bani de nimic? Dacă era vreo 100 de euro poate dar aşa…”; „Banii de nimic sunt acei bani căzuți din cer sau cei găsiți pe stradă”; „Bani de nimic”, 490 eur? Oare ştiţi ce salarii sunt în Cluj (majoritatea), sau că 3500-4000 lei e considerat un salariu bun? Şi pe ce anume, mai exact, cereţi 490 eur? Doar pentru că este situat în centru, imobilul fiind, în fapt, o cutie de chibrituri mică, îngrămădită, urâtă? Dacă ajungi pe marginea patului, dai cu capul în dulap sau în perete, dacă nu ar fi cabina de duş, când faci duş îţi curge apa peste chiuvetă şi speli toată baia, etc. Eu, dacă închiriez o cutie de carton în centru, să cer minimum 250 eur, nu? Că doar e în centrul Cluj-ului, ce naiba! Irelevant că în ea nu pun nimic, că e mică, că nu oferă prea multe condiţii… Concluzia mea este că aţi luat-o razna. Tupeul şi lacomia au ajuns în Cluj la nişte niveluri demne de noaptea minţii.”; „Decât să dau 490 de euro în văgăuna aia doar pentru că e în centru, mai bine aceeaşi sumă unde am condiții, nu trebuie să fie centru”, au fost doar o parte din reacţiile oamenilor pe Facebook.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.