VIDEO: Incendiu violent la Iulius Mall Cluj. Clienții evacuați

0
1202

,,Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente cu trei autospeciale de stins incendii pentru a lichida flăcările care au cuprins mai multe materiale depozitate în curtea interioară (unde se preia marfa) a unui complex comercial de pe strada Alexandru Vaida Voievod. Până acum nu au fost persoane care să solicite consult medical și nu au fost necesare măsuri pentru evacuarea clienților din complexul comercial.” transmite ISU Cluj.

Clienții din cadrul spațiului comercial unde funcționează un supermarket au fost evacuați ca măsură de siguranță. Forțele de intervenție au mai fost suplimentate cu încă o autospecială de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca. La fața locului au fost alocate un echipaj SMURD și două SAJ, precum și o autoscară, însă nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale până acum.

Flăcările au fost localizate, nu mai există pericol de extindere și se lucrează pentru stingerea focarelor ascunse.

Sursa video: Milene Benga

Persoanele care se aflau în centrul comercial nu au sesizat incendiul decât după ieșirea din Iulius Mall, situația fiind calmă în interiorul mall-ului, ne relatează un martor.

Având în vedere că mai există infiltrări de fum în parcajele și spațiile complexului comercial, a fost transmisă recomandarea clienților de a părăsi în ordine obiectivul.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.