Electric Castle 2024. Massive Attack şi Bring Me The Horizon, primele nume anunţate care vor urca pe scena festivalului

0
54

Organizatorii Electric Castle au anunţat primele nume care vor urca pe scena festivalului de pe domeniul Banffy din Cluj în 2024. Printre cei mai cunoscuţi se numără trupa Bring Me the Horizon şi Massive Attack.

Massive Attack, Bring Me the Horizon, Queens of the Stone Age şi Shaquille O’Neal sunt primele nume anunţate, miercuri, de organizatori la cea de-a 10-a ediţie Electric Castle, care va avea loc între 17 şi 21 iulie 2024.

Costul biletelor

Chase & Status, Dj Shadow, Bonobo se alătură lune-up-ului, iar între formaţiile româneşti care vor urca pe scenele de la castel se numără: Subcarpaţi, Viţa de Vie, Coma. Până în 20 decembrie, abonamentele generale costă 119 euro iar cele premium 249 de euro. Cei sub 21 de ani beneficiază şi anul acesta de oferta specială de doar 99 de euro.  

Totodată, organizatorii continuă demersul de a transforma campingul festivalului într-un spațiu de relaxare cu umbră pentru public și un parc pentru comunitatea din Bonțida prin plantarea de copaci. La finalul proiectului vor fi plantați 10.000 de copaci, pe o suprafață de aproximativ 10 hectare.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.