Accident grav pe DN1C – o persoană încarcerată, circulația auto oprită pe ambele sensuri

0
1186

Traficul auto a fost blocat miercuri în jurul orei 15 pe șoseaua Dej – Baia Mare, în zona localității Câțcău, în urma producerii unui accident rutier.

Din primele informații, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. O persoană a rămas încarcerată în autovehicul, în stare de inconștiență.

La accident au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Dej, cu două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj de Ambulanță.

Pompierii au extras victima din autoturism de către pompieri, iar la fața locului a aterizat și elicopterul SMURD. Bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani primește îngrijiri medicale, tot în stare de inconștiență

Din primele cercetări efectuate la fața locului de polițiști rezultă că un conducător auto de 49 de ani din Dej, care circula din direcția Dej spre Baia Mare, ar fi părăsit partea carosabilă, autovehiculul întrând frontal în coliziune cu capul de pod. Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD. Starea de sănătate a acestuia nu a permis testarea cu aparatul etilotest. Șoferul se afla singur în autoturism.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.