Femeie de 58 de ani, omorâtă pentru câteva bijuterii. Hoţul i-a incendiat casa înainte să fugă

0
941

Un hoţ din Cluj-Napoca, bănuit că a ucis, în urmă cu câteva zile, o femeie din Mureş, în casa căreia intrase la furat. Bărbatul ar fi dat foc locuinței și a fugit cu mai multe bijuterii.

În dimineața zilei de 6 noiembrie, un incendiu a izbucnit la o locuință din Gornești, județul Mureș. După stingerea flăcărilor, în casă a fost găsit cadavrul unei femei. Din verificările polițiștilor a rezultat faptul că acesta aparține unei femei de 58 de ani, cauza fiind imediat preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureș, deoarece existau bănuieli că femeia ar fi fost ucisă.

Crimă atroce în Mureş: a omorât o femeie, i-a furat bijuteriile apoi i-a dat foc la casă

Pe 11 noiembrie s-au făcut trei percheziții în județele Suceava și Bacău, la care au fost găsite bijuterii și un telefon mobil, posibil furate din locuința femeii, dar și alte mijloace de probă, declară reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Mureș, relatează Mediafax.

Bărbatul de 46 de ani, domiciliat în Cluj-Napoca, a fost prins în județul Suceava. Acesta a fost reținut, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru omor calificat, distrugere prin incendiere și tâlhărie calificată.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.