O profesoară va primi daune de 30.000 de lei, după ce doi elevi au insultat-o online. Femeia a câştigat după cinci ani de procese

0
1002

O profesoară din Cluj-Napoca, insultată online de doi elevi, va primi daune de 30.000 de lei. A dat în judecată familiile acestora şi a câştigat după cinci ani de procese.

Profesoara din Cluj-Napoca a cerut banii ca despăgubiri pentru că numele şi reputaţia ei au fost pătate. În plus, consideră că scandalul i-a afectat viaţa privată, demnitatea şi autoritatea profesională.

Femeia, despăgubită cu 30.000 de lei după ce a fost insultată

În 2019, doi elevi, unul de 12, altul de 13 ani, au pus la cale un plan diabolic. Unul dintre ei a modificat o poză a profesoarei, astfel încât aceasta să semene cu un animal. A distribuit apoi imaginea pe grupul de Whats App al clasei.

Alt coleg a făcut un cont pe Facebook cu numele profesoarei şi imaginile de pe Whats App. Părinţii elevilor susţin că totul a fost o glumă copilărească. Judecătorii nu au acceptat explicaţia şi i-au obligat să plătească daune de 30.000 de lei, oricum mai mici decât ceruse profesoara.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.