O femeie a lăsat mâncarea pe foc şi s-a dus la magazin. Când s-a întors, aragazul explodase şi cei 5 câini erau morţi în bucătărie

0
1918

Explozie la o locuinţă din Cluj! O femeie a lăsat, aseară, mâncarea nesupravegheată pe foc, a plecat la magazin, moment în care aragazul din bucătărie a explodat. Pompierii au fost chemaţi la locul incidentului şi au intervenit cu două autospeciale, dintre care una cu modul de descarcerare. Nu au fost pierderi de vieţi omeneşti, însă, din nefericire, cei 5 căţei ai familiei, care se aflau în bucătărie, nu au supravieţuit. Explozia nu a fost urmată de un incendiu.

O explozie s-a produs, joi, într-un apartament din Cluj-Napoca, iar cinci câini au murit.

Explozie la un aragaz: 5 câini au murit

”Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitaţi în urmă cu puţine momente să intervină la o locuinţă de pe strada Ion Viteazu din Cluj-Napoca, unde s-a produs o explozie. Mai exact, explozia a avut loc la aragazul din bucătărie”, a transmis, joi, ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că nu sunt înregistrate victime omeneşti, însă au murit 5 câini care se aflau la acel moment în interior.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.