FOTO: O tânără şi un copilaş de 1 an au ajuns la spital, după ce şoferul unei maşini ar fi adormit la volan şi a intrat într-un autotren

0
1530

O tânără şi un copil au ajuns la spital, după ce şoferul de 21 de ani al unei maşini a pierdut controlul şi s-a ciocnit frontal cu un camion, în zona localităţii Ghirişu Român, Cluj.

”Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut pe raza localităţii Ghirişu Român. La faţa locului s-au deplasat echipajele de la Punctul de Lucru Mociu, alături de o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean”, a transmis, sâmbătă dimineaţă, ISU Cluj.

Şoferul de 21 de ani ar fi adormit la volan, relatează Cluj24.

Sursa citată a precizat că în accident au fost implicate un autoturism şi un autocamion, rezultând trei victime. ”Din fericire, niciuna nu era încarcerată. Mai exact, a fost vorba despre un bărbat, o femeie şi un minor”, a mai transmis sursa citată. 

„În urma accidentului a rezultat rănirea unei tinere de 19 ani și a unui minor de 1 an, aflați în autoturism. Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat negativă”, au precizat polițiștii. Victimele au primit îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.