Magazin Digi, apel la clienţi: „Nu vă mai umeziți degetele cu salivă!”

0
593

Un punct de lucru din Cluj a recurs la un mesaj tranșant adresat clienților, care sunt rugați să nu mai folosească saliva atunci când numără banii sau analizează foile din contracte. Reacția clienților.

Mesajul postat de angajaţii unui punct de lucru, aparținând unei companii de telefonie mobilă din Cluj, a fost dat publicității de un client care s-a declarat amuzat de demers.

Mai exact, pentru a limita răspândirea virușilor mai ales acum în sezonul răcelilor, angajaţii au pus un afiş cu mesajul: „Nu vă mai umeziți degetele cu salivă! Vă mulţumim!”. 

Apelul vizează clienții care obișnuiesc să folosească saliva când numără banii pentru a face anumite plăţi sau analizează filele dintr-un contract sau alte documente, notează stiridecluj.ro

Însă demersul menit să promoveze regulile de igienă a stârnit hohote de răs în rândul clienților, dar şi pe reţelele de socializare. Totuși au existat şi români care au considerat că mesajul ar putea fi chiar util. 

Reacția internauţilor

„Nimic nu i-a învățat pandemia pe cei mai „înțelepți” dintre noi. Aşa se şi cocoață pe tine la cozi şi tușesc ca măgarii în ceafa ta dup-aia”.

„Din păcate, foarte multi fac gestul asta”,

„Nu vă mai lingeți oameni buni pe degete”, sunt doar câteva din comentariile oamenilor la mesajul postat de magazinul din Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.