Șofer încarcerat după ce s-a izbit cu mașina de un parapet. A fost declarat decedat (actualizare/foto)

0
228

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1 Cluj Napoca-Turda, în zona localității Mărtinești, județul Cluj, un autoturism a impactat parapetul median și a rămas imobilizat pe suprafața de rulare.

În urma accidentului, șoferul autovehiculului a suferit răni grave, urmând să fie evaluat medical.

Circulația este întreruptă pe ambele sensuri, estimându-se reluarea normală a traficului în 45-60 de minute.

UPDATE 2:

Pentru bărbatul rănit s-au aplicat manevre de resuscitare până în urmă cu câteva minute. Din păcate nu s-a reușit aducerea semnelor vitale și s-a declarat decesul.

Victima are aproximativ 60 de ani, informează ISU Cluj.

UPDATE 3:

”La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 08.45, a fost înregistrat un accident rutier pe DN1-E60, în zona localității Mărtinești.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, de 58 de ani, din Turda, care conducea autoturismul dinspre municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în șanțul din dreapta a direcției de mers.

În urma impactului, bărbatul ar fi fost proiectat din autoturism pe partea carosabilă, iar din nefericire, echipajul medical a pronunțat decesul acestuia.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Traficul rutier pe sensul de mers Cluj-Napoca – Turda este blocat pentru intervenția echipajelor, fiind deviat pe DJ103M, prin localitățile Rediu – Aiton.”, a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.