Accident grav la ieșire din Gherla, două persoane decedate. Șoferul vinovat era beat (foto)

0
464

Un accident rutier s-a produs sâmbătă seara în jurul orei 20.30 la ieșirea din Gherla spre Dej.

Din primele informații, în accident au fost implicate două autovehicule. La fața locului au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje de ambulanță.

Au fost efectuate manevre pentru descarcerarea unei femei, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care se afla în stare de inconștiență și se aplică încă manevre de resuscitare pentru un bărbat găsit în afara autoturismului, în stop cardio-respirator.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1C Cluj Napoca-Dej, la kilometrul 46+400 de metri, la ieșire din localitatea Gherla, județul Cluj, s-a produs un accident rutier între două autovehicule, soldat cu rănirea a două persoane, una dintre ele fiind încarcerată.

Traficul rutier este oprit pentru intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

ACTUALIZARE

Din cercetările polițiștilor a rezultat că un șofer de 24 de ani din Gherla, care circula cu un autoturism marca Volvo spre Dej, a efectuat o manevră de depășire a unui autovehicul care se afla în depășire. Mașina în care se afla a ajuns pe acostament pe sensul opus de mers, șoferul a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Seat, care se deplasa pe aceeași direcție, în care se afla o familie din Dej, soț și soție.

În urma impactului, mașina în care se aflau cele două persoane din Dej, o femeie de 63 de ani și un bărbat de 57 de ani, care se afla la volan, a lovit un cap de pod. Ambii pasagerii și-au pierdut viața.

Șoferul din Gherla a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare polițiștii efectuează cercetări la fața lacului pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Sursa info și foto: gherlainfo.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.