FOTO: Bărbat rănit grav după ce a zburat cu maşina pe şosea şi s-a izbit violent de un stâlp, în Urișor pe DN1C Dej – Baia Mare

0
760

Un bărbat de aproximativ 30 de ani a suferit răni grav, după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie produs, duminică dimineaţa, pe raza localităţii Urişor, din judeţul Cluj.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional DN1, Dej-Baia Mare, iar primele informaţii de la faţa locului arată că, cel mai probabil, nu au mai fost implicate şi alte maşini sau persoane în incident.

De altfel, există informaţii conform cărora şoferul implicat în accident ar fi depăşit cu mult viteza legală din zonă. Maşina condusă de bărbatul de 30 de ani ar fi părăsit carosabilul, s-ar fi lovit violent de un stâlp şi s-ar fi răsturnat.

Mai mult, există informaţii conform cărora bărbatul rănit a fost găsit în afara maşinii, semn că ar fi fost aruncat din autoturism în urma impactului deosebit de violent.

Medicii ajunşi la faţa locului au depus toate eforturile pentru a resuscita victima şi a o transporta la spital.

Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate în zonă, pentru aproape o oră. Practic, s-a circulat alternativ pe un singur sens. Poliţiştii au demarat o anchetă în cazul accidentului produs pe raza localităţii Urişor, din judeţul Cluj.

Sursa: ObservatorNews.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.