ARESTAT PREVENTIV: Percheziție la un traficant de droguri din Turda (foto)

0
127

La data de 4 octombrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Turda, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, în urma percheziției au descoperite și  ridicate 139,15 grame de 3-CMC și 20,8 grame de 4-CMC (ambele din categoria drogurilor de mare risc).

Având în vedere că persoana bănuită s-ar fi sustras de la urmărirea penală, la data de 6 octombrie 2023, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă, în lipsă, pentru 30 de zile, cu începere de la data punerii în executare a mandatului de arestare.

În cursul aceleași zile, persoana în cauză a fost depistată, instanța dispunând arestarea sa preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și de Biroul Tehnic și Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Turda – Biroul Criminalistic, precum și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.