FLAGRANT VIDEO: Doi bărbați prinși cu 4 kg de droguri la Dej

0
497

La data de 17 iulie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au desfășurat activități specifice într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Cele 2 persoane bănuite, de 30 de ani, au fost prinse în flagrant delict, în timp ce ar fi transportat un colet ce conținea peste 4 kilograme de 3-CMC (drog de mare risc), în scopul comercializării.

De asemenea, asupra bănuiților au fost descoperite și ridicate sume de bani în lei și euro, mai multe telefoane mobile și o cantitate de bijuterii.

Astfel, la data de 18 iulie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 2 persoane bănuite.

Ulterior, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, care a dispus măsura arestării preventive a unei persoane bănuite, pentru 30 de zile, iar față de cea de-a doua persoană a fost luată măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștiilor din cadrul Serviciului Criminalistic al Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, Poliției  Municipiului  Dej – Biroul Rutier, Biroul de Ordine Publică și Secției 5 Poliție Rurală Dej.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.