Doi politisti de la IPJ Cluj, morti intr-un tragic accident rutier. Masina care gonea catre Baile Felix, impact frontal cu un TIR

0
905

Doi politisti de la IPJ Cluj au decedat, duminica dimineata, pe DN1, in zona localitatii Saula, in judetul Cluj, in urma unui grav accident de circulatie.

Potrivit foaiatransilvana.ro, cei doi erau politisti si se casatorisera de cateva zile, iar luna de miere voiau sa si-o petreaca la Baile Felix. Potrivit sursei citate, au plecat de acasa, duminica dimineata, in jurul orei 6, insa nu au mai ajuns la destinatie.

Tanara de 24 de ani, Ana Maria G., era politista din anul 2019, si lucra la Serviciul de Resurse Umane, de la IPJ Cluj, fiind transferata recent de la Huedin, iar sotul acesteia, agentul Lucas C., de la Direcția de Operațiuni Speciale, 23 de ani, era politist de scurt timp. Cei doi ar fi avut nunta pe data de 17 iunie 2023, iar tanara ar fi fost insarcinata in trei luni.

”Conform primelor cercetari efectuate la fata locului, politistii au constatat ca un tanar, de 23 de ani, din judetul Vaslui, care circula cu autoturismul inspre Oradea, ajuns la km 522+300 m, intr-o curba la stanga, ar fi patruns pe sensul opus de mers, intrand in coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor si cisterna), condus de un cetatean ucrainean, in varsta de 51 de ani. Din nefericire, echipajul medical ajuns la fata locului a constatat decesul tanarului de 23 de ani si a pasagerei, in varsta de 24 de ani, aflata in autoturism”, a anuntat IPJ Cluj.

„Din pacate, vorbim de doi politisti incadrati recent in sistem. Unul dintre ei desfasura activitatea in cadrul serviciului de Resurse Umane, iar celalalt in cadrul Brigazii de Operatiuni Speciale”, a declarat Dan Saltelechi, de la sindicatul Europol. (Sursa: www.impactpress.ro)

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.