Un bărbat a fost găsit mort în mijlocul străzii, în Turda. Victima era lovită la cap

0
216

Un bărbat de 65 de ani a fost găist mort în mijlocul străzii în localitatea Turda din județul Cluj. Un taximetrist a fost cel care a alertat autoritățile.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de cinci spre șase aprilie. Se pare că bărbatul de 65 de ani, băuse alcool și căzuse în mijlocul drumului.

Un taximetrist a văzut că omul era întins pe jos. Acesta s-a apropriat și a văzut că bărbatul nu reacționează. Victima era lovită la cap. Într-un final, taximetristul a sunat la 112. 

„La data de 6 aprilie, în jurul orei 01.45, Poliția municipiului Turda a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 37 de ani despre faptul că, pe strada Aviatorilor din municipiu, ar fi găsit un bărbat întins pe sol, inconștient.

Un echipaj medical și o echipă operativă de polițiști s-au deplasat în zona indicată. Din nefericire, echipajul medical a fost nevoit să declare decesul bărbatului în vârstă de 65 de ani, care ar fi suferit leziuni la nivelul craniului în urma căzăturii la nivelul solului”, au transmis ceri de la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.