FOTO: „Tulai Doamne, câţi ani are copilul ăla?” Un băieţel din Cluj, filmat de vecini în timp ce conducea mașina într-o parcare

0
907

Un băieţel din comuna Floreşti, judeţul Cluj, a fost surprins de vecini în timp ce conducea o maşină într-o parcare. În filmuleţul înregistrat de un trecător, se observă cum copilul, care nu pare mai mare de 14 ani, coboară de la volanul mașinii în care nu se află niciun adult. Anterior, el făcuse câteva manevre cu vehiculul, în parcare, potrivit stiridecluj.ro

Vecinul care a filmat incidentul a încercat să contacteze Poliția Florești, însă autorităţile au spus că nu pot interveni „dacă nu sunt daune” și au precizat că ar fi nevoie de o „sesizare în scris”

„Acum câteva minute vecinul meu a surprins aceste imagini din fata blocului. Str. Gheorghe Doja Fn. Florești. A sunat la Poliția Florești și i s-a spus că trebuie făcută sesizare în scris și dacă nu sunt daune ei nu pot interveni. Judecați și voi și distribuiți sa vadă lumea cum Poliția Florești nu-și face treaba”, a scris un localnic pe un grup de Facebook destinat șoferilor din Cluj.

„Părinții trași la răspundere!!!”, „Tulai doamne, câți ani are copilul ăla?” şi „Vă dă pruncu lecții de condus. Legat de daune, sunt, gardul e rupt!” au fost doar câteva dintre comentariile utilizatorilor de pe Facebook, şocaţi de incident. 

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.