Doi tineri au plonjat cu mașina într-un șanț adânc de 3 metri, în Cluj. Pompierii au scos dintre fiare o fată de 19 ani

0
476

Doi tineri, o fată de 19 ani și un băiat de 20 de ani, au fost răniți noaptea trecută, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț adânc de trei metri. Accidentul s-a produs în localitatea Coplean, comuna Cășeiu, din județul Cluj.

Potrivit ISU Cluj, pompierii au intervenit la accidentul produs în localitatea Coplean, comuna Cășeiu. Salvatorii au găsit la fața locului un autoturism răsturnat într-un șanț adânc de aproape trei metri.

Pompierii au scos dintre fiare o fată de 19 ani

În mașină se afla o tânără de 19 ani, încarcerată, conștientă și cooperantă, care a fost extrasă în siguranță de pompieri și predată echipajelor medicale, care au transportat-o la spital.

De asemenea, la spital a fost transportat și un tânăr de 20 de ani, care a reușit să iasă singur din autoturismul avariat.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit noaptea trecută la un accident rutier petrecut în localitatea Coplean, comuna Cășeiu. Apelul de urgență a venit în jurul orei 22:40, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și una SAJ. Salvatorii au găsit la fața locului un autoturism răsturnat într-un șanț adânc de aproape trei metri. În autoturism se afla o tânără încarcerată, conștiență și cooperantă. Aceasta a fost extrasă în siguranță de pompieri și predată echipajelor medicale, care au transportat-o la spital.

Mai exact, a fost vorba despre o tânără de 19 ani. De asemenea, la spital a fost transportat și un tânăr de 20 de ani, care a reușit să iasă singur din autoturismul avariat. Echipajele noastre au asigurat totodată măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor”, a anunțat ISU Cluj. 

Polițiștii urmează să stabilească toate cauzele producerii accidentului.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.