Bărbatul din Cășeiu, care a violat o copilă de 17 ani din Cluj, dat în urmărire. A fost eliberat pentru că judecătorul nu a apucat să semneze mandatul de arestare

0
1358

O nouă situație inedită în România. Bărbatul de 44 de ani care a dat buzna în casa unei adolescente de 17 ani din Cluj și a violat-o este dat în urmărire după ce a dispărut fără urmă. 

Omului îi expirase cele 24 de ore și urma să primească mandatul de arestare pentru 30 de zile. Doar că judecătorul nu a apucat să semneze la timp, iar oamenii legii s-au văzut nevoiți să îl elibereze. Când în sfârșit au avut documentul la mână, bărbatul a fost de negăsit. Astfel, că acum polițiștii l-au dat în urmărire generală. 

Ce spun polițiștii 

În această după-amiază, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, au demarat activități în vederea depistării unui bărbat, de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore de 17 ani.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, la data de 1 februarie a.c., reținerea lui pentru 24 de ore. Fapta pentru care este cercetat a fost comisă la data de 1 februarie a.c., într-un imobilul din comuna Cășeiu.

După expirarea aceastei măsuri, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Judecătoriei Dej. La acest moment, sunt derulate activități cu efective mărite, în vederea depistării bărbatului, semnalmente acestuia fiind date în consemn la nivelul județului.

Persoanele care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112.

Sursa. ObservatorNews.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.