EXCLUSIV VIDEO: Mașină furată din Dej abandonată în centrul municipiului Baia Mare. Criminaliștii au prelevat amprente (actualizare)

0
98

O autoutilitară a fost abandonată în cursul nopții de ieri (undeva în jurul orei 3.00) pe bulevardul Unirii în apropierea stației de autobuz de la magazinul Maramureșul.

Un cetățean a sesizat poliției faptul că mașină zace abandonată de ore bune acolo. Un echipaj al Poliției Rutiere Baia Mare s-a deplasat la fața locului și după ce au cautat numărul de înmatriculare în baza de date, aceștia au aflat că vehiculul era dat în urmărire națională ca fiind furat.

Criminaliștii băimăreni au prelevat amprente de pe autovehicul și l-au sigilat. Toate detaliile au fost trimise polițiștilor de la IPJ Cluj care au în lucru un dosar penal. Deocamdată nu avem detalii despre modul în care mașina a fost sustrasă și nici cu ce scop. Nici autorii nu sunt identificați.

ACTUALIZARE – POLIŢIA DEJ

La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 08.00, Poliția municipiului Dej a fost sesizată, prin plângere, despre faptul că în noaptea de 25/26 ianuarie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras o autoutilitară care se afla parcată în Piața Bobâlna din municipiul Dej.

La nivelul Poliției municipiului Dej a fost constituită o echipă operativă care a preluat cercetările în cauză, polițiștii stabilind faptul că autovehiculul a fost lăsat neasigurat și cu cheia în interior.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 5.000 de euro.

În urma activităților investigativ-operative a reieșit faptul că autoutilitara s-ar afla în municipiul Baia Mare.

Astfel, la data de 26 ianuarie a.c. în colaborare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au fost efectuate verificările necesare, autovehiculul fiind găsit, abandonat, pe Bulevardul Unirii din municipiul Baia Mare.

În continuare se desfășoară cercetări în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale care se impun.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.