VIDEO: Un şofer din Bistriţa a fost „gonit acasă” de doi şoferi din Cluj care erau pe interzis: „Du-te, bă, dracului, la Bistrița! Ești un prost și un țăran!”

0
478

Un şofer din Bistriţa a arătat, într-un clip video pe YouTube, cum a fost „gonit acasă” de doi şoferi din Cluj care circulau pe interzis, pe sens unic, doar pentru că a respectat regulile de circulaţie.

„Iată ce se înâmplă când nu ai nr. de înmatriculare de Cluj și totuși circuli legal în Cluj… în rest videoul vorbește de la sine”, a scris şoferul trimis să conducă „la el în Bistriţa” în descrierea clipului video de pe YouTube.

Totul s-a întâmplat în parcarea Vivo Mall Cluj, acolo unde sensurile sunt unice tocmai pentru ca traficul să se desfăşoare fără probleme.

Pe imagini se poate observa cum şoferul cu maşina înmatriculată în Bistriţa respectă regulile de circulaţie, însă, la un moment dat, se opreşte pentru că din faţă, pe interzis, apare un şofer cu un autoturism Range Rover înmatriculat în Cluj.

În acel moment, şoferul din Bistriţa a oprit şi l-a forţat pe clujean să întoarcă, însă acesta din urmă a continuat să insiste, trecând pe lângă şoferul din Bistriţa şi aruncându-i cuvinte grele: „Du-te, bă, dracului, la Bistrița! Ești un prost și un țăran!”.

În acelaşi timp, în spatele şoferului cu Range Rover a apărut şi un taximetrist din Cluj care circula, de asemenea, pe interzis.

Taximetristul a întors maşina şi s-a pus apoi în faţa bistriţeanului şi a început să îl înjure şi să îl trimită „acasă la Bistriţa”.

„Ce-ai rezolvat? Du-te la tine în Bistrița și fă reguli, mă! Hai, dispari! Ai rezolvat ceva, tu cu părul ăla al tău lung? Du-te și stai acolo, la tine. Dispari!”, a fost reacţia taximetristului.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.