Viceprimarul din Cluj dat dispărut, găsit mort, după două zile. A spus de mai multe ori că vrea să își pună capăt zilelor

0
1171

Viceprimarul din județul Cluj, dispărut de vineri și căutat inclusiv cu drone și câini de urmă a fost găsit fără viață în anexa unei gospodării.

Din primele informații, viceprimarul din comuna Suat, județul Cluj, în vârstă de 49 de ani a fost căutat trei zile consecutiv, atât de poliție și jandarmi, cât și de familie și săteni.

O adevărată desfășurare de forțe pe străzile din localitate, dar și în împrejurimi. Încă de la ora 8:30, în această dimineață, oamenii s-au strâns în centrul satului pentru a începe căutările. Aceștia au apelat și la drone pentru a survola zona de sus, cât și la câinii de urmă.

Bărbatul a fost dat dispărut vineri dimineață când a plecat spre primărie și nu s-a mai întors acasă. Familia a făcut anunțul și pe site-urile de socializare, cerând ajutor întregii comunități. Se pare că în trecut, viceprimarul ar fi spus de mai multe ori că ar vrea să-și pună capăt zilelor.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.