Un şofer de microbuz din Cluj a primit o amendă usturătoare, pentru că niciun pasager nu avea bilet

0
876

Şoferul de microbuz din Cluj a fost amendat cu 9.000 de lei, pentru că niciunul dintre călători nu avea bilet sau legitimaţie de călătorie.

În dimineața zilei de vineri, polițiștii clujeni au desfășurat o acțiune pentru verificarea transportului rutier de persoane.

Aceștia au amendat un șofer de microbuz în vârstă de 63 de ani, după ce au constatat că nicio persoană din microbuz nu deținea bilet sau legitimație de călătorie.

”În jurul orei 06.50, poliţiştii Biroului Rutier Cluj au oprit în trafic, pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, un microbuz destinat transportului de persoane, condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani, din acelaşi municipiu.

În cadrul verificărilor, poliţiştii au constatat că nicio persoană din microbuz nu deţinea bilet sau legitimaţie de călătorie, întrucât conducătorul auto nu a respectat obligaţia de a elibera aceste documente. Astfel, poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională, cu amendă în valoare de 9.000 de lei”, se arată într-un comunicat trimis, vineri, de IPJ Cluj.

Acțiunea s-a desfășurat la nivel național, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

foto arhivă cu titlu ilustrativ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.