Logan cu trei tineri la bord, străpuns de balustrada metalică pe un drum din Cluj. Șoferul de 34 de ani era băut

0
1368

Accident teribil, seara trecută, pe o şosea din județul Cluj, după ce un șofer a pierdut controul volanului, mașina fiind ulterior străpunsă de bara de protecţie aflată pe marginea drumului. În Logan se aflau trei tineri, doi dintre ei fiind transportați la spital. Atenție, imagini care pot afecta emoțional!

Alarma a fost dată aseară, în jurul orei 20:50. Un apel la 112 anunța un accident pe DJ 108C, între localitățile Viștea și Gârbău.

Mașina a fost străpunsă de balustrada metalică

La fața locului s-au deplasat echipajele de la Garda de Intervenție Aghireșu. Din fericire, niciunul dintre cei trei bărbați nu a fost încarcerat, doi dintre ei fiind transportați la spital.

„În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei bărbați cu vârste cuprinse între 35 și 42 de ani. Niciunul nu a fost încarcerat, iar echipajele medicale vor transporta la spital pe doi dintre aceștia. Din fericire, cu toții sunt conștienți și cooperanți.

Pompierii au asigurat totodată măsurile PSI. La misiune au luat parte o autospecială, o ambulanță SMURD și una SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Șoferul Loganului era băut

Conform polițiștilor, la testarea șoferului cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de  de 34 de ani al mașinii a fost de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 J, între localitățile Viștea și Gârbău. 

Din primele date, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi condus autoturismul pe direcția Baciu spre Gârbău, iar la km. 10, într-un viraj la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ulterior intrând în coliziune cu parapetele de pe marginea părții carosabile. Atât conducătorul auto, cât și un alt pasager aflat în autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportați la spital. La testarea conducătorului cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a comunicat IPJ Cluj.

Traficul în zona s-a desfășurat pe un singur sens, alternativ, timp de aproximativ 40 de minute.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.