O ambulanță a lovit un bărbat cu dizabilități pe trecerea de pietoni, în Turda, județul Cluj

0
443

O ambulanță a lovit un bărbat cu dizabilități, în vârstă de 77 de ani, în timp ce se deplasa pe trecerea de pietoni, cu o tricicletă electrică.

Ieri, în jurul orei 11:50, polițiștii orașului Huedin au fost sesizați despre producerea unui accident rutier, pe DJ 10C, în localitatea Aghireșu Fabrici.

Conform primelor cercetări efectuate la locul evenimentului rutier, rezultă că un echipaj ISU CLUJ-SMURD, în timpul deplasării spre un caz medical, în direcția municipiului Cluj-Napoca, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, ar fi acroșat un biciclist, în vârstă de 77 de ani, care ar fi pătruns pe strada principală de pe o arteră secundară.

Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Conducătorul autospecialei SMURD a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

”Până la sosirea ambulanței SAJ, paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor calificat. În urma evaluărilor medicale, s-a constatat faptul că acesta avea mai multe traumatisme. Ulterior, pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj.

În prezent starea victimei este stabilă. 

Împrejurările în care s-a produs accidentul sunt cercetate de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. Totodată, Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Cluj va deschide o anchetă cu privire la acest regretabil eveniment”, potrivit unui comunicat de presă.

foto principal: www.TurdaNews.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.