Accident teribil în Cluj, între Nima și Bunești. Un bărbat a murit și altul a fost rănit, după ce două maşini s-au făcut zob

0
277

Accident grav în județul Cluj. Un bărbat a murit și altul a fost rănit, joi dimineața, în urma impactului frontal petrecut între două mașini, între localitățile Nima și Bunești.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit pentru a acorda primul ajutor persoanelor rănite în accidentul rutier petrecut între localitățile Nima și Bunești. Salvatorii au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla încarcerat un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, în stare de inconștiență.

„S-a început imediat descarcerarea acestuia, însă, după ce a fost scos din autoturism, s-a constatat că avea traumatisme incompatibile cu viața”, potrivit ISU Cluj.

Un echipaj SAJ, oprit din trafic la accident, a acordat îngrijiri medicale unui alt bărbat care suferise multiple traumatisme și care era conștient și cooperant. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii urmează să stabilească toate cauzele producerii accidentului.

Sursa: ObservatorNews.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.