Pensionară jefuită şi lovită de un hoţ, salvată de doi tineri din Dej. Datorită lor, tâlharul se afla acum după gratii

0
228

Un individ, care a jefuit şi lovit o pensionară de 84 de ani ziua în amiaza mare pe o stradă din Dej, a fost dat pe mâna poliţiei de doi tineri în vârstă de 25 de ani. Iată cum.

Incidentul a avut loc în acest weekend pe o stradă din Dej, acolo unde o pensionară de 84 de ani s-a trezit bruscată de un individ care voia să îi fure geanta.

În urma altercației, pensionara s-a prăbușit la pământ, timp în care hoţul a dat bir cu fugiții.

Din fericire pentru pensionară, doi tineri, ambii în vârstă de 25 de ani, au fost martori la incident și au intervenit imediat.

Mai exact, tânărul a luat-o la fugă după hoț, iar prietena lui a sunat la 112 şi i-a acordat primul ajutor pensionarei rănite.

Surprins de gestul eroic a celor doi tineri, hoţul a abandonat prada, iar la scurt timp a fost prins de poliţie. 

Practic, pe baza semnalmentelor oferite de cei doi tineri operatorilor la SNUAU 112, echipajul de poliție care se afla în zonă l-a depistat în câteva minute pe bărbatul bănuit de comiterea tâlhăriei, notează presa locală. 

În urma probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, iar ulterior, prezentat instanței, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt desfășurate în continuare, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.