Caz incredibil la Cluj: O tânără a furat brăţări de triaj epidemiologic pentru UNTOLD şi le-a pus la vânzare pe internet

0
19

O tânără a furat brăţări de triaj epidemiologic pentru UNTOLD şi le-a pus la vânzare pe internet. Aceasta a fost reclamata de reprezentanţii festivalului care au observat că mai multe astfel de braţări lipsesc.

În cursul zilei de ieri, 10 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca -Secția 1 Poliție au demarat verificări, în urma unei sesizări primite din partea reprezentanților festivalului Untold, despre faptul că, pe o platformă de socializare online, a fost observat un anunț prin care o persoană de sex feminin oferea spre vânzare brățări de triaj epidemiologic, pentru persoane testate negativ cu virusul Covid-19.

Au fost derulate cu operativitate activități, fiind identificată persoana care ar fi pus spre vânzare brățările nedestinate comercializării, constatându-se faptul că acestea ar fi fost sustrase de la Centrul de testare al virusului Covid-19, situat pe strada Splaiul Independenței, din municipiul Cluj-Napoca.

Sunt continuate cercetările privind săvârșirea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.