Tânăr italian, arestat preventiv pentru trafic de droguri, la Cluj

0
50

Un tânăr de 26 de ani, cetățean italian, a fost arestat preventiv, după ce a fost prins în flagrant în timpul festivalului Electric Castle, având asupra sa droguri. Miercuri, polițiștii clujeni și procurorii DIICOT au descins la locuința acestuia și au efectuat o percheziție, în urma căreia au fost descoperite droguri. Tânărul este acuzat de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu. 

Potrivit DIICOT, în cauză s-a reținut faptul că, în perioada mai 2020 – august 2021, italianul a procurat diverse cantități de cannabis pe care, ulterior, le-a comercializat către consumatori de pe raza municipiului Cluj.


„La data de 08.09.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate 50 de grame de canabis, suma de 30.000 de lei, 4 grindere, un aparat de vidat, un cântar electronic și 3 recipiente cu urme de substanță vegetală.
Totodată, la data de 22.07.2019, inculpatul a fost depistat, la un festival organizat pe raza județului Cluj, având asupra sa cantitatea de aproximativ 3 grame de cannabis.
În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis DIICOT, într-un comunicat.


Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.