Judecător amenințat cu moartea de un om de afaceri din Cluj: Nu i-am luat gâtul, deși o puteam face

0
54

Un om de afaceri din Cluj este acuzat că l-a amenințat cu moartea pe judecătorul care i-a menținut controlul judiciar după ce ar fi hărțuit o avocată.

Suspectul a trimis mesaje de amenințare pe adresa de corepondență a Judecătoriei Cluj-Napoca, în decembrie 2019, unele dintre mesaje conținând expresii precum „aș putea pune în mai puțin de o secundă pe offline pe cineva” ori „nu i-am luat gâtul, deși o puteam face”, cel din urmă făcând referire la avocata pe care inculpatul este acuzat că a hărțuit-o, conform clujust.ro.

La data de 18.12.2019, Boc Ioan Alexandru l-a amenințat pe judecătorul persoană vătămată Tiliciu Alexandru, în scop de intimidare și de răzbunare în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu, în concret, în contextul în care Boc Ioan Alexandru, domiciliat în municipiul Cluj-Napoca, era judecat sub control judiciar în dosarul privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere, hărțuire, amenințare și ultraj judiciar (…)”, se arată în documentele cuprinse la dosar.

În același dosar, sunt atașate nu mai puțin de 17 mesaje de amenințare trimise de suspect către Judecătoria Cluj-Napoca, scrie MonitorulCJ.

Unul dintre mesajele de amenințare, trimise de omul de afaceri clujean:

Eu ieri am trecut de 3 ori pe lângă Melinda Tutu și nu i-am luat gâtul deși o puteam face în mai puțin de o secundă”, se arăta în mesaj.

sursa: MonitorulCJ

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.