Incendiu la un depozit plin cu pufuleți și ciocolată din Cluj-Napoca. O butelie a explodat în fața pompierilor (VIDEO)

0
143

Un incendiu a izbucnit, joi seară, la un depozit de produse alimentare situat în municipiul Cluj-Napoca. Din primele informații, au ars mai multe cutii cu pufuleți și ciocolată. O butelie a explodat chiar în fața pompierilor, în timpul intervenției.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, incendiul s-a manifestat la o hală de aproximativ 300 de metri pătraţi, de pe bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, unde este un depozit de produse alimentare. ISU a intervenit cu 3 autospeciale de stingere, incendiul fiind localizat și lichidat.

În fiecare incendiu există un element de pericol, iar asta s-a văzut clar în timpul intervenției din Cluj-Napoca. Deși focul părea a fi sub control și localizat, la un moment dat a explodat o butelie, la doar câțiva metri de pompierii clujeni. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

„Nu sunt victime”, au transmis reprezentanţii ISU.

La ora 20:07, ISU Cluj a fost alertat prin apel unic 112 pentru a interveni la stingerea unui incendiu care se manifesta la o hala-depozit in localitatea Cluj-Napoca, Bulevardul Muncii. La intervenție au participat 3 autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor. A ars hala de aproximativ 300 mp, în care erau depozitate produse alimentare, bidoane de vopsea, un stivuitor și câteva butelii de gaz.

La sosirea colegilor hala ardea generalizat iar la scurt timp au explodat 2 butelii. Nu au fost victime , doar pagube materiale. La această intervenție a  participat 1 ofițer și 15 subofițeri. Incendiul este localizat și se lucrează la lichidarea ultimelor focare. Cauza probabilă va fi stabilită mâine, deoarece condițiile de vizibilitate noapte nu permit evidențierea unor detalii, probabil relevante”, previzează purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Sursa: Observator Antena 1.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.