Ceartă între doi tineri din Cluj-Napoca! O femeie a fost înjunghiată de mai multe ori

0
107

În cursul zilei de ieri, un bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile ca urmare a săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

La data de 18 iulie, în jurul orei 04.00,  poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o tânără în vârstă de 25 de ani, din Cluj-Napoca, a fost agresată  fizic în locuința sa de către un bărbat, acesta plecând de la locația indicată în apel.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca, bărbatul fiind depistat și reținut cu operativitate în apropierea locației  în care s-a produs evenimentul. Totodată, tânăra fost transportată cu celeritate la o unitate medicală pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul, în vârstă de 32 de ani, pe fondul unei stări conflictuale, i-a aplicat tinerei mai multe lovituri la nivelul corpului cu ajutorul unui obiect tăietor-înțepător .

Cercetările sunt desfășurate în continuare pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.