Grav accident în Sălaj! O fată de 15 ani din Cluj şi-a pierdut viaţa (FOTO)

0
758

Un grav accident de circulație s-a produs sâmbătă seara, pe Drumul Comunal 51, în localitatea Hida, unde un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani a intrat într-un stâlp de electricitate. În urma impactului, o adolescentă de 15 ani din județul Cluj și-a pierdut viața, iar șoferul și o altă adolescentă de 14 ani, ambii din Hida, au fost răniți ușor.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, de către polițiștii Serviciului Rutier, s-a stabilit că, la data de 10 Iulie, ora 22.20, un tânăr de 21 de ani, din județul Sălaj, conducea autoturismul pe Drumul Comunal 51, din direcția Hida înspre Miluani, iar pe un sector de drum în aliniament a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat într-un stâlp de susținere al rețelei de energie electrică.

În urma impactului o adolescentă de 15 ani, pasageră pe bancheta din spate, și-a pierdut viața, iar conducătorul auto și o altă pasageră de 14 ani au fost răniți ușor.

Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ”, a transmis Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar la finalizarea cercetărilor materialul probator va fi înaintat la unitatea de parchet competentă, cu propuneri legale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.