Bărbat acuzat că abuza o fetiță într-un parc din Cluj-Napoca, surprins de o mamă care a alertat poliția

0
36

Un individ bănuit că abuza o fetiță în Parcul ExpoTransilvania din Cluj-Napoca a fost dat pe mâna Poliției de o femeie care a surprins incidentul, l-a fotografiat pe bărbat și a anunțat autoritățile, scrie publicația online ȘtiriMed.

IPJ Cluj a confirmat că persoana respectivă a fost reținută și este cercetată pentru agresiune sexuală.

„Eram cu băiețelul meu, mergeam spre stația de autobuz. Am trecut pe lângă parc și l-am văzut pe bărbat că îi ridica fetiței fusta. După câțiva pași m-am întors să văd ce fac, nu mi se părea un comportament normal. În acel moment, fetița, care are, cred, maximum 10 ani, era dezbrăcată, întinsă pe spate în iarbă, iar el o mângâia pe picioare și în zona intimă. M-am dus lângă ei și am strigat; Ce faceți acolo? Mi-a răspuns că fetița își face nevoile! Mi-am scos telefonul, eram efectiv șocată. Am apucat să îi fac poze. A urcat pe moped cu copilul și a plecat. Am sunat la 112 și am chemat poliția”, a declarat femeia care a surprins situația.


Potrivit reprezentanțiilor IPJ Cluj, în urma sesizării la numărul unic de urgență, la nivelul municipiului s-au constituit echipaje de polițiști în vederea depistării bărbatului. Acesta a fost identificat după aproximativ 10 minute, dar fără fetiță. Copilul a fost găsit la domiciliu, alături de reprezentanții legali.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.