Acţiune a poliţiştilor dejeni: 38 de amenzi aplicate pe parcursul weekend-ului trecut

0
12

În scopul menținerii unui climat de ordine și  siguranță, diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor instituite în contextul epidemiologic actual, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Dej, împreună cu cei ai Secției 5 Poliție Rurală, au acționat în sistem integrat, atât în municipiu, cât și pe raza comunelor arondate.

Acțiunea s-a desfășurat în perioada 2-4 iulie  fiind legitimate 186 de persoane și oprite pentru control 145 de autovehicule.

De asemenea, au fost verificați 8 operatori economici, cu privire la respectarea normelor referitoare la portul măștii de protecție în spațiile închise, fără a fi înregistrate nereguli.

Abaterile constatate au condus la aplicarea a 39 de sancțiuni contravenționale, ca urmare a constatării unor abateri ale normelor rutiere în vigoare, fiind, de asemenea, reținut un permis de conducere pentru depășirea vitezei legale cu peste 50 de km/h.

Alte două sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, conform Legii 61/1991R

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.