Iubitul Elenei Udrea construiește în Cluj cel mai mare proiect imobiliar din sud-estul Europei

0
1202

Iubitul Elenei Udrea,  Alexandru Alexandrov, se pregăteşte de construirea celui mai mare proiect imobiliar din Europa de Sud-Est. 

Proiectul imobiliar dezvoltat de partenerul de viață al Elenei Udrea este aproape un mini-oraș în județul Cluj, unul dintre cele mai prospere din România. 

Va fi dezvoltat pe o suprafață de 350 de hectare și va avea 10.000 de apartamente, potrivit Realitatea. De asemenea, în complex vor fi construite și un mall, parcuri, grădinițe, școală și un heliport. Transportul către oraș ar putea fi asigurat de o telegondolă, dacă toate planurile se vor concrertiza.

Elena Udrea și Alexandru Alexandrov au fost văzuți des în ultima perioadă în Cluj-Napoca, motivul fiind, cel mai probabil, acest proiect, despre care se spune că ar fi cel mai mare din sud-estul Europei, la acest moment.
Cluj-Napoca a cunoscut o dezvoltare accelerată în ultimii ani, prețurile apartamentelor ajungând să fie printre cele mai ridicate din țară. Pentru 1mp, cei care vor să își cumpere o locuință nouă pot plăti chiar și peste 2.200 de euro.

Sursa: Antena3.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.