Închisoare pe viaţă pentru clujeanul care şi-a ucis fiul de 8 ani

0
218

Takacs Gyorgy, bărbatul care şi-a înjunghiat mortal fiul de 8 ani, în iulie 2020, a fost condamnat pe viaţă, de o instanţă a Tribunalului Cluj.

„Condamnă pe inculpatul T.G., pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat, (…) la pedeapsa detenţiunii pe viaţă”, se arată în sentinţa dată, astăzi, de Tribunalul Cluj, și citată de Agerpres.

Decizia nu este definitivă. Ea poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

Vă reamintim că un caz șocant a cutremurat România anul trecut, în plină pandemie de coronavirus. Mai exact pe 28 iulie, atunci când media a prezentat un caz șocant de crimă petrecut în Cluj, acolo unde un copil de numai 8 ani a fost găsit mort, în maşina tatălui său, după ce a fost dat dispărut cu trei zile înainte, de către mama sa.

Copilul a fost găsit înjunghiat în piept cu mai multe lovituri de cuțit. În urma necropsiei, medicii legiști au constatat că acesta era mort de mai bine de 48 de ore, fapt ce demonstrează că tătal și-ar fi plimbat mai bine de două zile copilul mort pe bancheta din spate a mașinii.

Bărbatul de 46 de ani a fost prins de polițiști pe raza localității Filea de Jos, acolo unde ar fi încercat să scape de polițiști. El a încercat să se sinucidă, însă a fost oprit la timp de cei aflați la fața locului. Cu toate astea, bărbatul a ajuns la spital cu tăieturi în zona mâinilor și a stomacului. 

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.