Maratonul Vaccinării la Dej în ultimul weekend din luna mai

0
26

Primăria Municipiului Dej organizează în perioada 28 mai, ora 08:00- 31 mai, ora 08:00 Maratonul vaccinării ,, Împreună reușim la Dej”.

Maratonul se va desfășura în centrul de vaccinare: Centrul de Servicii Sociale, str. Regina Maria, nr.26, care va funcționa non stop, în perioada menționată, iar administrarea vaccinului Pfizer se va face de către personalul medical în toate cele 4 fluxuri ale centrului.

„Și prin această acțiune mi-am dorit să oferim șansa cât mai multor dejeni și persoanelor din zonele rurale limitrofe, să se vaccineze fără programare, doar pe baza actului de identitate, non stop în perioada 28 mai, ora 08:00- 31 mai, ora 08:00.

Este nevoie de efortul comun al tuturor.

Încurajez dejenii și populația din comunele limitrofe să se imunizeze.

Vaccinarea este șansa noastră de a reveni la viața normală.

Încurajez vaccinarea! Împreună reușim la Dej!”, a transmis Morar Costan, primarul Dejului.

De la debutul campaniei de vaccinare peste 34500 doze de vaccin au fost administrate în cele 2 centre, organizate de Primăria Dej. În ultima perioadă în urma colaborării administrației locale cu societățile comerciale dejene peste 100 de angajați au fost vaccinați în cele 2 centre. De asemenea prin echipe mobile de la centrele de vaccinare au fost vaccinate la domiciliu persoanele nedeplasabile, iar acțiunea va continua.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.