COVID-19 | Peste 15 mii de doze de vaccin administrate la Gherla

0
11

În patru luni de activitate în centrul de vaccinare organizat de Primăria Municipiului Gherla s-au administrat 15.607 de doze la un număr de 8.954 de persoane cu prima doză și 6.653 de persoane cărora le-au fost administrate ambele doze de vaccinare.

Mulţumim tuturor celor care au înțeles importanţa campaniei de vaccinare pentru că împreuna am reușit să încetinim răspândirea CoVid-19 în comunitatea noastră.

În luna mai în urma testelor efectuate la spitalul municipiului Gherla avem doar 13 rezultate pozitive din 93 de teste efectuate.

Ne bucurăm, că în continuare, interesul pentru campania de vaccinare în rândul comunității noastre este unul ridicat. În luna mai au fost administrate, in medie, 252 de doze zilnice, fiind luna cu cele mai multe doze administrate zilnic“, a transmis Paul Mahalean, viceprimarul mmunicipiului Gherla.

În continuare vaccinarea se poate face prin următoarele metode:

• Programarea electronică prin platforma : https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/

• Programarea telefonică pe platformă, realizată cu ajutorul colegiilor din centru de vaccinare. Tel : 0757 571 312

• Fără programare, doar cu buletinul, prin prezentarea la centrul de vacccinare din sala de sport a Liceului Kemény Zsigmond ( în limita stocului de vaccin disponibil în centru de vaccinare ) Informații suplimentare tel : 0757 571 312

• Prin echipa mobilă, la domiciliu, pentru persoanele nedeplasabile, la cerere. Cererea poate fii depusă : fie la serviciul de asistenţă socială al primăriei, fie la centrul de vaccinare din sala de sport al Liceului Maghiar Kemény Zsigmond

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.